Pallietertochten 10 & 11 augustus

Welkom op onze jaarlijkse Pallietertochten!

Vrijdag 9 augustus
Vanaf 18 uur iedereen welkom.
Secretariaat open tot 22 uur (aankoop eetbonnen voor zaterdag en zondag).

Zaterdag 10 augustus
Booischot – Lier op de Grote Nete (26 km)

Om de kosten te drukken leggen we dit jaar geen bus meer in maar wordt het vervoer met eigen wagens verzorgd. Deelnemers rijden zelf naar het vertrekpunt, de chauffeurs brengen dan de auto terug naar Lier en KKCL zorgt ervoor dat de chauffeurs terug naar Booischot gebracht worden. Je kan dus rechtstreeks naar het vertrekpunt rijden indien je pas zaterdag toekomt. Als je vanuit Lier vertrekt kan je afspreken om in de mate van het mogelijke samen te rijden en kan je indien je wenst in karavaan naar Booischot volgen.

• 9 uur: boten laden op de terreinen van Atheneum Lier, campus Louis Zimmer, en vertrek (in karavaan) naar Pallieterhoeve, Ijzerenweg 21 in Booischot.
  • 10 uur: inschrijvingen open in Pallieterhoeve. Mogelijkheid om iets te drinken in Pallieterhoeve in afwachting van het terugbrengen van de chauffeurs.
  • 11.30 uur: start afvaart.

Picknick aan visclub “Hullebrug”. Hier zijn hotdogs te verkrijgen.

Te verkrijgen op zaterdag: mosselen met brood (21 euro) of pasta bolognaise (13 euro) (enkel op bestelling) en hotdogs (3 euro, vrij te verkrijgen).

‘s Avonds gezellig samenzijn in de club.

Zondag 11 augustus
KKCL – Kleine Nete tot jachthaven Emblem – Netekanaal tot aan LKCA – zelfde weg terug naar KKCL (14 km)

• 9 tot 10.30 uur: secretariaat open
  • 10.30 uur: vertrek vanuit de lokalen van KKCL
  • Picknick bij LKCA. Hier zijn pannenkoeken te verkrijgen
  • Aankomst in KKCL rond 15 uur

Te verkrijgen op zondag: ½ gebraden kip met currysaus of appelmoes en brood (12 euro) (enkel op bestelling) en hotdogs (3 euro, vrij te verkrijgen).

Nuttige info
Kamperen: gratis vanaf vrijdag 9 augustus 16 uur aan de school Atheneum Lier Campus Louis Zimmer (Predikherenlaan 18 in Lier).
Deelnamekosten: gratis. Vrije gift voor het kamperen is altijd welkom.
De logboekjes zijn af te geven bij inschrijving.

Inlichtingen
Norbert Chovau: 0478/58 53 80 of voorzitter@kanoclublier.be
Simonne Van der Heyden: 0479/29 03 73 of secretaris@kanoclublier.be
France Ceulemans: 0474/90 28 04 of france@kanoclublier.be

GPS: Oever (betalend parkeren) of camping: Atheneum Lier campus Louis Zimmer
Predikherenlaan 18 Lier.

Het bestuur en de leden van KKCL heten jullie hartelijk welkom!