7 en 8 augustus: Pallietertochten

Op 7 en 8 augustus organiseren we onze jaarlijkse Pallietertochten en zijn zowel eigen leden als leden van andere clubs welkom op onze tochten. Door corona zal dit een speciale, beperktere editie zijn, maar we willen het niet aan ons hart laten komen en gaan deze zo uitgebreid mogelijk laten doorgaan.

Zaterdag: Booischot – Lier op de Grote Nete (26 km)

• 9 uur: vorming karavaan op de parking van het KTA
  • 9.30 uur: vertrek bus met de vaarders aan de St. Pieterskapel (H. Geeststraat)
  • Picknick: aan visclub Hullebrug (er worden hotdogs voorzien voor wie wil)

Zondag: rondje langs sas Duffel (indien we toelating krijgen om te versassen) en sas Lisp op de Nete en het Netekanaal (15 km)

• 10 uur: vertrek aan de club
  • 11 uur: versassen sas Duffel (indien we toelating krijgen)
  • Picknick: aan de Lierse Kayak Club (ze zullen hamburgers voorzien voor wie wil)

Na de tochten willen we de deelnemers in de club ontvangen voor een drankje onder vrienden, maar we zouden ook graag eten aanbieden. We bekijken nog wat we kunnen voorzien en op welke manier, afhankelijk van wat er op het volgend overlegcomité beslist wordt.