Kajakken terug toegelaten vanaf maandag 4 mei

Vanaf maandag 4 mei is fysieke activiteit in open lucht toegestaan met maximaal twee personen, naast de mensen die onder hetzelfde dak wonen, op voorwaarde dat fysieke afstand altijd gerespecteerd wordt. Het zal ook toegestaan zijn om andere contactloze sporten te beoefenen in de buitenlucht. Maar toegang tot kleedkamers, gemeenschappelijke douches en cafetaria’s is nog altijd verboden.

Wat wil dit voor onze leden zeggen?
We mogen vanaf 4 mei dus terug kajakken, maar nog steeds niet in groep, maar max. met 2 personen (tenzij het leden zijn die onder hetzelfde dak wonen). Gelieve de richtlijnen te respecteren en voldoende afstand te bewaren (min. 1,5 meter afstand).

Opgelet! Gebruik van de kleedkamers en douches is niet toegelaten.
Je mag dus enkel je kajak nemen, gaan varen, deze daarna terugleggen en meteen de club terug verlaten.

We rekenen op het gezond verstand van onze leden.

Ledenstop
Omdat het onmogelijk is om voldoende afstand te bewaren wanneer we iemand leren kajakken, nemen we momenteel geen nieuwe leden aan. We hopen dat dit snel, wanneer de maatregelen verder versoepelen, terug mogelijk wordt.