Kano club terug open

Sinds 12 juni is onze kantine opnieuw open. Het bestuur is samengekomen om te bekijken hoe we dit op een veilige manier kunnen doen met respect voor de geldende maatregelen.

• Ontsmet je handen bij het binnenkomen van de club.
  • Neem uitsluitend plaats op de daarvoor voorziene stoelen. Rechtstaan is niet toegestaan.
  • De barman achter de toog neemt graag je bestelling aan. 1 persoon per tafel mag die afhalen.
  • Er mag steeds maar 1 persoon tegelijk aan de toog staan.
  • Niet leden ontvangen wij graag op het terras of in de grote zaal.
  • De tafels en stoelen worden gepast ontsmet.
  • Om voor de nodige ventilatie te zorgen blijft de buitendeur open staan. Zorg dus voor voldoende warme kledij.
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht, tenzij je aan tafel zit.

Laat deze richtlijnen je zeker niet afschrikken. We verwelkomen je graag in onze club maar vragen je wel om hier rekening mee te houden.

Ben je nog geen lid maar heb je interesse om lid te worden? Bekijk dan hier meer informatie.