Start to Kayak lessenreeks (VOLZET)

Binnenkort organiseren we een lessenreeks ‘Start to Kayak’. Verspreid over verschillende lessen leer je onder professionele begeleiding de kneepjes van het kajakken. Op het einde van deze reeks leg je enkele proeven af waarna je een brevet overhandigd krijgt en je jezelf een echte kajakker kan noemen.

Voor wie?
Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. Minimumleeftijd: 12 jaar.

Opgelet: aangezien wij al het materiaal (kajak, peddel, zwemvest) voorzien kunnen er max. 15 deelnemers inschrijven. -> Deze reeks is reeds VOLZET.

Wanneer?
De lessen gaan telkens door op donderdagavond om 19 uur, vanaf donderdag 30 juli t/m donderdag 24 september (UITZONDERING: donderdag 17 september gaat de les door in zwembad De Waterperels om 21.30 uur). Daarnaast zal je ook in het weekend nog kunnen komen oefenen op volgende dagen (telkens om 13.30 uur): zondag 16 augustus en zondag 13 september.

Op zaterdag 26 september krijgen de deelnemers de kans om nog een laatste keer te oefenen alvorens ze op zondag 27 september de proeven afleggen om een brevet te behalen. Beide dagen starten we om 13.30 uur.

Prijs?

Deelname aan de cursus kost 45 euro. Je bent dan ook voor de rest van het kalenderjaar lid van de club (en je kan het clubmateriaal blijven gebruiken).

Inschrijven?
De lessenreeks is VOLZET. Inschrijven is niet meer mogelijk.

France Ceulemans – navigator KKCL vzw
navigator@kanoclublier.be