Start to Kayak lessenreeks – UITGESTELD

N.a.v. de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus wordt de lessenreeks uitgesteld. We prikken nieuwe data als we weten wanneer de maatregelen opgeheven worden. Hou deze website in het oog voor meer info!

Binnenkort organiseren we een lessenreeks ‘Start to Kayak’. Verspreid over 10 lessen leer je onder professionele begeleiding de kneepjes van het kajakken. Op het einde van deze reeks leg je enkele proeven af waarna je een brevet overhandigd krijgt en je jezelf een echte kajakker kan noemen.

Voor wie?
Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden. Minimumleeftijd: 12 jaar.

Opgelet: aangezien wij al het materiaal (kajak, peddel, zwemvest) voorzien kunnen er max. 15 deelnemers inschrijven.

Wanneer?
We starten op 15 april. De lessen gaan telkens door op woensdagavond om 19 uur. De laatste les is op woensdag 17 juni.

Daarnaast zal je ook in het weekend nog kunnen komen oefenen op volgende dagen (telkens om 13.30 uur):

• Zondag 19 april
  • Zondag 17 mei
  • Zondag 7 juni
  • Zaterdag 27 juni (laatste oefendag)

We trekken ook één keer naar het zwembad om indoor te oefenen, dit is op donderdag 16 april van 21.30 tot 22.30 uur (toegang zwembad: 3 euro).

Op zondag 28 juni ronden we de cursus af. Alle deelnemers leggen dan enkele proeven af en kunnen hun brevet behalen. We maken er een gezellige namiddag van met lekker eten en drinken. Ook je familieleden zijn dan meer dan welkom. Het startuur wordt later nog gecommuniceerd.

Prijs?

Deelname aan de cursus kost 45 euro. Je bent dan ook voor de rest van het kalenderjaar lid van de club (en je kan het clubmateriaal blijven gebruiken).

Inschrijven?
Vul hieronder je gegevens in. Nadat we deze ontvangen hebben, laten we je iets weten en bezorgen we de betalingsgegevens.

France Ceulemans – navigator KKCL vzw
navigator@kanoclublier.be