Helpers gezocht voor de Pallietertochten op 10 & 11/8

De Pallietertochten zijn elk jaar een serieuze bron van inkomsten voor onze club. Daarom is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat er o.a. voldoende eten en drinken voorzien wordt. Hiervoor hebben we een heleboel helpende handen nodig.

Zie jij het zitten om eens de toog te bemannen, een keukenshift op jouw te nemen of te helpen bij één van de andere taken? Hiervoor maakten we een handig online formulier waarop je kan aangeven waarbij je wenst te helpen.

Nog nooit een toogdienst verzorgd en weet je niet hoe hieraan te beginnen? Geen paniek, er is altijd volk in de club dat je hier graag wegwijs in maakt!

Gelieve het formulier in te vullen voor 15 juli. Daarna zal de werklijst opgemaakt worden en uitgehangen worden in de club. Je zal ook per mail geïnformeerd worden.

Vragen of onduidelijkheden? Neem dan contact op met France, navigator@kanoclublier.be of bel even op tel. 0474 90 28 04.

GA NAAR HET ONLINE FORMULIER