5-daagse in Nederland 1 – 5/5

Op 1 mei trekken we naar Nederland en gaan we op 5-daagse in de buurt van Leiden. Uiteraard gaan we vooral naar daar om te varen, maar er kan ook gefietst, gewandeld of al wat je maar wil gedaan worden. De stad Leiden bezoeken kan perfect want dit is maar een 10 km vanaf de camping. Een bezoekje per kajak staat alvast op het programma want je kan er heel mooi varen.

We verblijven op camping De Freek. Dit is een kleinschalige camping bij een boer die alles heeft wat we nodig hebben. Je kan er staan met camper, caravan of tent, maar er is ook een trekkershut voor 4 personen die we kunnen huren. De camping is vlakbij het water dus we kunnen meteen in onze kajaks stappen en hoeven niet te pendelen. In Hoogmade, het dorpje vlakbij is een winkel en een café (of dat beweert de campinguitbater in elk geval :-)). 

  • Website: http://www.campingdefreek.nl/  
  • Adres: Frederikskade 1, 2355 AW Hoogmade in Nederland
  • Prijzen:
    Trekkershut (4 personen): 75 euro per nacht
    Camper, caravan, tent, met stroom en 2 personen: 18 euro per nacht
                    + extra persoon: 5,5 euro per nacht

Vanaf de camping kan je verschillende routes varen.
Als je hier graag meer informatie over hebt, Mark Chauvaux heeft alles uitgezocht en kan je een aantal kaarten tonen en er de nodige uitleg bij geven.

Meer informatie bij France Ceulemans (navigator@kanoclublier.be of tel. 0474 90 28 04) & Mark Chauvaux.

OPGELET: tijdig inschrijven! Zeker als je graag in de trekkershut slaapt.